Hennig-Olsen Is i Kristiansand konkurrerer om å bli årets mangfoldsvirksomhet.

Hvem vinner årets mangfoldspris?

Seks virksomheter går videre til den nasjonale kåringen av årets mangfoldsvirksomhet.

Publisert

– Vi noterer oss et stort engasjement for å nominere virksomheter med ansatte som bedre gjenspeiler mangfoldet blant sine kunder og brukere. Det blir spennende å se hvem som stikker av med utmerkelsen som årets mangfoldsvirksomhet, sier Libe Rieber-Mohn, direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi).

Mangfoldsprisens nasjonale priser deles ut på regjeringens integreringskonferanse den 14. september. Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. De nasjonale prisene deles ut av kunnskaps- og integreringsministeren.

Skaper stort engasjement

– Mangfoldsprisen mottok i år 318 unike forslag. Det har vært veldig gøy å se hvilket engasjement prisen har skapt rundt om i hele Norges land, både i by og bygd. Ledere, ansatte og kunder har foreslått sine favoritter. Det er gledelig å se et så stort engasjement, tatt i betraktning den spesielle situasjonen vi alle har stått i, det siste halvåret, sier Guri Melby, kunnskaps- og integreringsminister.

Seks fylkesvinnere

De seks fylkesvinnere er videre til den nasjonale konkurransen om å vinne gull, sølv og bronse innen kategoriene små virksomheter og mellomstore og store virksomheter. I tillegg vil én av gullvinnerne motta prisen Årets mangfoldsvirksomhet 2020.

  • De seks fylkesvinnerne er:
  • Øst Politidistrikt (Viken)
  • New Normal Group (Vestfold og Telemark)
  • Hennig Olsen (Agder)
  • Café Vintage (Vestfold og Telemark)P
  • Averøy Regnskapslag (Møre og Romsdal)
  • Lydgulvsystemer (Viken)

Du kan lese mer om Mangfoldsprisen her.

(Pressemelding fra IMDI)

Powered by Labrador CMS