Trygg Kurs ved tre av dem: (F. v.) Key Account Manager Joakim Eriksen, daglig leder Trond Martin Bjelland og grafisk designer Lars Erik Obst. (Foto: Jan Tveita)
Trygg Kurs ved tre av dem: (F. v.) Key Account Manager Joakim Eriksen, daglig leder Trond Martin Bjelland og grafisk designer Lars Erik Obst. (Foto: Jan Tveita)

Gasellebedrift for andre år på rad

Sikkerhetsleverandøren Trygg Kurs ble utnevnt til Gasellebedrift i 2016, for andre år på rad.

Publisert

Det er avisen Dagens Næringsliv som er ansvarlig for utnevnelsen, som er basert på nøytrale og objektive kriterier. Hvert år er det i underkant av to prosent av norske bedrifter som oppfyller kriteriene, langt færre får denne utnevnelsen to år på rad.

Trygg Kurs har satset spesielt mot bygg- og anleggsbransjen, og stadig flere bedrifter benytter virksomheten som totalleverandør av HMS- og sikkerhetsopplæring, både nasjonalt og regionalt, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Ett kontaktpunkt

– Bedriftene setter pris på å ha ett kontaktpunkt, og vi ønsker å være en komplett kompetansepartner, sier Key Account Manager, Joakim Eriksen.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de raskest voksende og flinkeste norske bedriftene, Gasellene, i samarbeid med Bisnode. Les mer om Gasellene på Dagens Næringsliv her. Årets prisutdeling kan du lese om her.

(Pressemelding)

Fakta om Gasellebedrifter

Gasellene beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapene for de fire seneste årene. En gasellebedrift må ha:

• levert godkjente regnskaper.

• minst doblet omsetningen over fire år.

• omsetning på over en million kroner første år.

• positivt samlet driftsresultat.

• unngått negativ vekst.

• vært aksjeselskap.