Rekordstor verneutstyrsmesse

2121 utstillere fra 63 nasjoner, mer enn 78 000 kvadratmeter utstillerareal og ny besøksrekord med over 73 000 personer, hvorav over halvparten er tilreisende fra utlandet. Dette er fasiten for verneutstyrsmessen A+A 2019 etter fire hektiske messedager i Düsseldorf i november.

Publisert

A+A-messen i Düsseldorf er en gigantmesse i internasjonal sammenheng, også sammenliknet med andre bransjemesser. For første gang måtte messearrangøren Messe Düsseldorf ta i bruk ti haller med over 78 000 kvadratmeter areal for å få plass til de 2121 påmeldte utstillerne fra 63 land. Både arealbruk, antall utstillere og besøkende setter nye rekorder. 73 000 besøkende er all time high.

Fagkongress

I tillegg til utstillingen kommer et omfattende kongressprogram og utallige show og demonstrasjoner av arbeidstøy, brannslokking og redningsøvelser.

Nordiske utstillere

Åtte norske utstillere viste fram sine produkter på A+A 2019, dette er tre flere enn for to år siden. Våre naboland Sverige og Danmark var tyngre representert, henholdsvis med 31 og 30 utstillere. Flere av de øvrige nordiske utstillerne er kjente blant nordmenn også.

Du kan lese mer om messen, møte de norske utstillerne og høre mer om trender i verneutstyrsbransjen i det nye HMS-magasinet som snart er ute!

Powered by Labrador CMS