Karoline Klatran
Karoline Klatran

Ny midlertidig Skydda-sjef

Markedssjef Karoline Klatran (29) går inn i jobben som fungerende daglig leder for Skydda Norge.

Publisert

Skydda-sjef Vegard Aune er sykmeldt på ubestemt tid, heter det i en pressemelding fra selskapet. Det dreier seg ikke om korona, og markedssjef Klatran har overtatt roret på midlertidig basis.

- Jeg er er veldig glad for tilliten ledelsen i Skydda har vist meg. Samtidig håper jeg naturligvis at Vegard - som jeg har et daglig samarbeid med - kommer raskt tilbake. Det er utfordrende å være i 20-åra og nytilsatt leder i akkurat denne perioden, men det er utrolig motiverende å jobbe med å hjelpe mennesker, og jeg er kjempeheldig som har et kjempebra team i Skydda som virkelig brenner for sikkerhet på arbeidsplassen, sier Karoline Klatran, som de siste sju årene har hatt stillingen markedssjef i Skydda Norge.

Interne korona-tiltak

Sammen med staben i Skydda har hun nå satt i verk en rekke interne tiltak for å minimere risikoen for koronasmitte.

- Koronautbruddet er en helt ny utfordring for de fleste av oss - både yrkesmessig og privat. Som en ledende HMS-bedrift innenfor industri- og byggenæring kjenner Skydda særlig på ansvaret for å holde arbeidsplassen trygg. Det er ikke påvist smitte hos noen av våre ansatte, men vi har likevel besluttet å gjennomføre en rekke strakstiltak i eget selskap etter "føre var"-prinspippet. Dette innebærer blant annet at alle ansatte i Skydda Norge fortsetter å jobbe som normalt, men gjør det fra eget hjemmekontor til over påske eller når norske myndigheter eventuelt kommer med andre anbefalinger. Alle møter i samme periode vil bli avhold via Skype, og våre rådgivere og selgere vil kun i helt spesielle tilfeller dra på kundebesøk, forklarer Klatran.

Skulle det på noe tidspunkt bli påvist korona blant noen av Skyddas ansatte, vil selskapet iverksette karantenetiltak umiddelbart - og straks kommunisere dette. Forøvrig følges fortløpende de anbefalinger som til enhver tid kommer fra Folkehelseinstituttet.

(Pressemelding fra Skydda Norge)