Ergorapiodo_GREEN#2

Støvsuger i grønnere drakt

En ny og miljøvennlig støvsuger er laget av 70 prosent resirkulert plast. Over 90 prosent av støvsugeren kan også resirkuleres etter dens levetid.

Publisert

(Foto: Electrolux)

Støvsugeren er en mer miljøvennlig og energieffektiv utgave av hurtigstøvsugeren Ergorapido Pluss Green. Den bruker et energieffektivt ladesystem som automatisk slår seg av når batteriet er fullt og bruker kun 0,3 W i standby modus. Emballasjen er også laget av resirkulerte materialer, og etter dens levetid er hele 92 prosent av støvsugerne resirkulerbare.

Bruk av resirkulert plast i produksjonen gjør at både vann- og energiforbruket reduseres med om lag 90 prosent, uten at dette går vesentlig utover produktets yteevne og sugeeffekt, ifølge produsenten Electrolux.

Reduserer energiforbruket

For forbrukerne vil en Electrolux Green Range støvsuger gi en energibesparelse på opptil 50 prosent, sammenlignet med en gjennomsnittlig 2000W støvsuger. Det utgjør en besparelse på 0,5 - 1 W energiforbruk pr. time. En brukssyklus på ti år vil kunne bidra til reduksjon av CO2-utslippene med 320 kg, eller tilsvarende 1918 kilometer på landeveien med bil.

Den nye støvsugeren inngår i selskapets grønne støvsugerkolleksjon Green Range, som fra før består av fem modeller.

For ytterligere informasjon, gå inn på nettsiden www.electrolux.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS