Åge-Skagen-Norsk-Resirk-Tro

Skal lede ny returstasjon i Trondheim

Åge Skagen (49) er ansatt som avdelingsleder for panteordningens kommende returstasjon i Trondheim, som skal stå ferdig høsten 2011.

Publisert

Åge Skagen, Norsk Resirk, Trondheim. (Foto: Katrine Lunke)

Åge Skagen fra Klæbu er ansatt som avdelingsleder for Norsk Resirks kommende, nye returstasjon i Trondheim. Norsk Resirk driver panteordningen for gjenvinnbare bokser og plastflasker.

Industriell sortering

Det toppmoderne anlegget skal være et effektivt knutepunkt for å motta pantede bokser og plastflasker fra dagligvarehandelen, og på sikt også åpne for flere returfraksjoner som papp og plast. Med industriell sortering av de innsamlede råvarene skal returstasjonen sikre økt kvalitet og gjenvinning.

Ulik fangst

Åge Skagen har en variert bakgrunn. Han har bl.a. jobbet som mekaniker, verksmester og teknisk sjef i bilbransjen, gründer, system- og forretningsutvikler, samt hatt ansvar for prosjektering og bygg av moderne bil- og maskinanlegg. Den siste tiden har han jobbet innenfor fiskerioppdrett, og fått patentert flere miljøvennlige systemer i oppdrettsmerder.

– Fremover vil jeg ha mer fokus på fangst av bokser og flasker, og ikke minst håndteringen av tomgodset som flinke pantere har levert til gjenvinning. Jeg kan forsikre om at alt som pantes, gjenvinnes til noe nytt og nyttig, sier avdelingslederen i en pressemelding fra Norsk Resirk.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS