Danske-Bank

Første bank sertifisert etter hovedkontormodellen

Som første bank i Norge har Danske Bank sertifisert alle sine 31 kontorer etter Miljøfyrtårns hovedkontormodell. 


Publisert

(Foto: Danske Bank)

– Vi har jobbet systematisk med dette i tre år, og endelig har vi fått sertifisert alle våre 31 kontorer, sier seniorkonsulent Svein Gjertsen i Danske Bank. Han oppfordrer bankens kontorer til å bruke miljøsertifiseringen aktivt i anbudsprosesser og omdømmearbeid. Danske Bank i Norge har sitt hovedkontor i Trondheim og har omtrent 1000 ansatte på sine 31 kontorer i Norge.

Viktige signaler

Morten Leuch Elieson (Foto: Jan Tveita)

Gjennom å dokumentere sitt miljøarbeid gir Danske Bank viktige signaler til sine omgivelser og går i front for å fremme verdien av systematisk miljøarbeid uansett bransje, sier daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn, Morten Leuch Elieson.– Når store og viktige samfunnsaktører viser vei, skaper det presedens for oss alle. Vi registrerer med glede at bærekraft og dokumentasjon i forhold til miljøpåvirkning er på full fart inn i vurderingen av et selskaps verdi, og tror en bankinstitusjon som selv løfter dette internt forbereder seg godt for framtiden, sier Elieson.

(Miljøfyrtårn)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS