Miljørapport-CB5738547

Dra nytte av miljørapporten

Nylig leverte Miljøfyrtårnvirksomhetene årsrapport for 2013. Mange er kanskje ikke klar over at miljørapporten også er et nyttig verktøy for den enkelte virksomhet.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Miljøfyrtårn bruker rapportene til å måle effekter av å være miljøsertifisert, skriver Miljøfyrtårn et nyhetsbrev. Men mange er kanskje ikke klar over at miljørapporten også er nyttig for den enkelte virksomhet. Det nye rapportskjemaet gjør det enda enklere å hente ut nyttig statistikk om eget miljøarbeid slik at virksomheten kan dra nytte av tallene.

For de ansatte

Rapporten gir grunnlag for å presentere tall og statistikk i et allmøte for de ansatte. Erfaringsmessig gir dette mulighet for å feire alle forbedringer og samtidig få en god samtale om hva man ikke får til. Kanskje er det tid for en liten kakefeiring av godt miljøarbeid?

For styre og eiere

Du kan også bruke nøkkeltall og grafer rett inn i årsberetninger til styre og eiere. Regnskapsloven sier at man skal gjøre rede for miljøbelastninger. Denne statistikken kan være en enkel måte å imøtekomme kravet på.

Synliggjør dine miljøprestasjoner

Den årlige miljørapporten kan gjerne synliggjøres både på intranett og ut mot offentligheten på nettsider og i sosiale medier.

Kontakt media

Store miljøforbedringer og økonomiske besparelser er faktisk også en sak for lokalaviser og bransjetidsskrifter - og kan være omdømmebyggende.Les mer om hvordan du kan bruke statistikken her.

(Miljøfyrtårn)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS