jan-erik-pettersen

Miljøpris til Grøset Trykk

Grøset Trykk AS ble 12. desember i fjor tildelt miljøprisen for Oslos grønneste virksomhet i 2011.

Publisert

Jan Erik Pettersen er eier og adm. direktør i Grøset Trykk AS. (Foto: Ove Hansrud)

Prisen ble delt ut av Oslo kommune og Grønn Hverdag under en miljøkonferanse i Oslo Rådhus. Espen Heggedal fra Grønn Hverdag sa i sin tale til bedriften at det var svært så hyggelig å kunne tildele prisen denne gang til en grafisk virksomhet som i mange år har satt miljø og bærekraft på agendaen. Grøset Trykk AS representerer en utradisjonell bransje i så måte, og har i de siste 15 årene benyttet miljø som sin ledestjerne både for intern og ekstern markedsføring.

Også utenbys

Grøset Trykk har riktignok deler av sin produksjon utenfor Oslo kommune, men fordi lokalisering og mye av bedriftens aktivitet skjer innenfor Oslo kommune, ønsker man å hedre bedriften med en slik pris.

Adm. dir. Jan Erik Pettersen sa blant annet i sin takketale at det var svært så inspirerende å motta en slik oppmerksomhet, og at dette helt klart var motiverende for videre innsats for miljø, bærekraft og klimaledelse. Pettersen kunne fortelle at Grøset Trykk er i dag Norges ledende virksomhet innenfor miljøsertifisert grafisk produksjon, og har i dag lisens både for Svanemerket, er FSC- og PEFC-sertifisert og CO2-nøytral bedrift.

Miljøengasjementet ligger til grunn for hele suksesshistorien innenfor produksjon av hovedproduktene, som er tidsskrifter, kataloger, brosjyrer og bøker. Bedriften er lokalisert i Oslo, Trondheim og på Kirkenær i Grue kommune og har 22 medarbeidere.

HMS-magasinet trykkes av Grøset Trykk AS.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS