Peab gjennomfører sin årlige arbeidsmiljøuke i disse dager. (Foto: Peab)
Peab gjennomfører sin årlige arbeidsmiljøuke i disse dager. (Foto: Peab)

Den årlige arbeidsmiljøuka er i gang

I løpet av uka vil minst 500 byggeplasser i Norge, Sverige og Finland få besøk av ledere i bygg- og anleggsselskapet Peab. På agendaen står blant annet dialogmøte om arbeidsmiljø og sikkerhet.

Publisert

Arbeidsmiljø er et av Peabs absolutt viktigste fokusområder, opplyser selskapet i en pressemelding. Årlig avholdes en egen fokusuke for arbeidsmiljø og sikkerhet. I år gjennomføres uka fra 28. august til 1. september.

Aksepterer ikke ulykker

− Vi kan aldri akseptere at det skjer ulykker på våre arbeidsplasser. Derfor skal vi fortsatt ha topp fokus på arbeidsmiljøarbeidet i hele organisasjonen. For å gi ekstra energi til det daglige sikkerhetsarbeidet, gjennomfører vi årlig denne fokusuka der ledere, medarbeidere og underentreprenører møtes i dialog på våre byggeplasser, sier Jesper Göransson, konsernsjef i Peab.

Dialogmøter alle arbeidssteder

I løpet av uka gjennomfører alle produksjonsarbeidsplasser blant annet dialogmøter. Der er hovedtemaet hvordan man kan få til konkrete forbedringer i arbeidsmiljø og sikkerhet på egen arbeidsplass.

− I Peab involverer vi våre medarbeidere i arbeidet med å skape økt sikkerhet på arbeidsplassene. Vi jobber kontinuerlig med adferd og holdninger som kan gjøre at vi oppfatter risikoer så tidlig som mulig. Det handler om orden og ryddighet. Det gjelder å alltid tenke sikkerhet først, bry seg om hverandre og ikke være redd for å si ifra. Vår visjon er å ikke ha noen ulykker i det hele tatt, sier Urban Alm, personalsjef med ansvar for arbeidsmiljø i Peab.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS