Vesterålen Storkjøkken Bjørn Hansen1

Storkjøkkensenteret etableres i Vesterålen

Sammen med Bjørn Hansen i Vesterålen Storkjøkken AS etablerer Storkjøkkensenteret AS seg nå i regionen med adresse på Sortland. Det nye navnet på selskapet blir Vesterålen Storkjøkkensenter AS.

Publisert

Bjørn Hansen, som har drevet Vesterålen Storkjøkken, skal lede  Vesterålen Storkjøkkensenter.

Hansen har mange års erfaring i denne bransjen og startet sitt eget selskap i 2008. Nå går han med full tyngde inn i et kjedesamarbeid, som vil gi hans selskap ny muligheter i form av rettigheter og innkjøpsbetingelser.

– Med importrettigheter fra Europas mest anerkjente produsenter, og som medlem i Norges største kjede av sitt slag er det ikke nødvendig for kundene i distriktet å gå over bekken etter vann, skriver daglig leder for Storkjøkkensenteret, Lars Harby, i en pressemelding.

Lars Harby er daglig leder for Storkjøkkensenteret AS.

Ulike regioner

Storkjøkkensenteret er en landsdekkende leverandør og servicekjede innen storkjøkkenutstyr, kjøle og fryseutstyr samt profesjonelle vaskerimaskiner. Kjeden består av lokale, godt etablerte bedrifter i ulike regioner.

Vesterålen Storkjøkkensenter AS vil nå profilere seg på lik linje med resten av de ulike storkjøkkensentrene, som befinner seg i Lillehammer, Drammen, Fredrikstad, Agder, Haugesund, Bergen, Stjørdal og Steinkjer. Hovedkontoret for kjeden ligger også i Nord Norge med adresse Skarstad i Ballangen kommune.

25 år siden etableringen

Daglig leder i kjeden, Lars Harby, som etablerte det første Storkjøkkensenteret på Lillehammer for 25 år siden er meget godt fornøyd med å ha fått dyktige kollegaer også i denne regionen.

– Hele vår kjede er bygget opp på å få med seg selvstendige, dyktige og lokale bransjefolk. Hvert storkjøkkensenter er egne aksjeselskaper med lokale eiere og ansatte. Dette er med på å beholde fagfolkene i distriktene og vi unngår at alt sentraliseres. Folkene, kunnskapen og pengene blir i regionene og forsvinner ikke til «sentrale strøk». Nord- Norge er i en spennende utvikling og det er viktig for oss å kunne tilby produkter og tjenester som kan konkurrere også i denne landsdelen. Med Vesterålen Storkjøkkensenter AS på laget vil vi nå ha muligheten til å kunne tilby produkter, totalprosjekter og teknisk service i denne regionen som ellers i landet, melder Harby.

Store leveranser

Storkjøkkensenterets stand på Smak 2014. (Foto: Morten Hollt)

Kjeden kan vise til å stå bak noen av de største enkelleveransene i bransjen både innenfor helsesektoren, hotell og restaurant og kantinemarkedet de senere år.

En av flere større jobber de er midt oppe i nå, er det nye sentralsykehuset i Østfold. I 2014 ligger de an til en omsetning på ca. 150 mill.

Les mer om Fredrikstad Storkjøkkensenters levering til det nye sykehuset i Østfold her (2013)

"
Powered by Labrador CMS