HMS-Tinget livestreames i år, men det er også deltakere i salen. Bildet er fra fjorårets konferanse, f.v. Christian H. Rafn, HMS Norge, konferanseleder på Verneombudets dag, Ragnhild Nilsen, og Jarle Hellum og Lillian E. Mathiesen, begge fra HMS Norge.

HMS-Tinget går digitalt

HMS-Tinget arrangeres 5. og 6. oktober på Meet Ullevaal i Oslo. Som vanlig går det over to dager, med AMU-dagen første dag og Verneombudets dag dagen etter. Nytt av året er at HMS-Tinget også går digitalt.

Publisert
Leif Johnsen er konferanseleder på Verneombudets dag 6. oktober.

– HMS-Tinget 2020 blir ulikt tidligere års konferanser, opplyser Christian H. Rafn, som representerer HMS Norge i arrangementskomiteen.

– I år gir vi deltakerne anledning til å delta enten ved fysisk oppmøte eller digitalt. Om du velger å delta fysisk, så skal du vite at HMS Norge og Meet Ullevaal har et meget høyt fokus på smittevern, og du skal du være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under oppholdet, understreker Rafn.

Digital deltakelse

– Om du velger digital deltakelse, gir vi deg anledning til å invitere en kollega gratis. Konferansen vil for øvrig også være tilgjengelig som opptak i tre måneder.

Programmet

Konferanseleder på AMU-dagen er Olav Haraldseid, tidligere HR-direktør i Statoil og Norgesgruppen og erfaren AMU-leder.

På Verneombudets dag er Leif Johnsen konferanseleder. Johnsen er konsern-HVO i Helse Vest og forfatter av boken Hovedverneombudet.

– Vi synes at vi har laget et fint program for hver av de to dagene, og tar også opp aktuelle problemstillinger rundt koronapandemien. Alle innledere kommer fysisk, opplyser Christian H. Ravn.

Du kan lese hele programmet på HMS-Tingets nettsider.

Powered by Labrador CMS