dispenser-group.jpg

Nye og miljøvennlige håndhygieneprodukter

Nye, miljøvennlige håndhygieneprodukter passer for alle virksomheter som vil ha medarbeidere med rene og friske hender, og samtidig vil ta vare på miljøet.

Publisert

(Foto: Deb Group)

Håndhygieneproduktene fra Deb Group er miljøvennligere enn tidligere, ifølge produsenten. Sju av såpene i serien er merket med EU-blomsten. I tillegg er de fleste av såpene laget som skumsåper, som reduserer vannforbruket fordi de ikke skal skummes opp. Dessuten har Deb Group utviklet en ny biobasert teknologi for håndrens, der ingredienser fra solsikkeolje og naturlige skuremidler bidrar til effektiv håndrengjøring.

Mer enn bare en såpe

God håndhygiene på arbeidsplassen er viktig for å ivareta medarbeidernes helse, ikke bare når det gjelder den enkeltes hud, men også når det gjelder risikoen for smittespredning. Derfor har Deb Group utviklet hudsikkerhetsprogrammer spesielt tiltrettelagt for ulike sektorer; industrien, næringsmiddelindustrien, helsesektoren og kontor/offentlig sektor. Programmene er basert på en kombinasjon av produkter, supplert med opplæring av medarbeiderne.

Bruk produktene riktig

En såpe på toalettet og en håndrens i produksjonsavdelingen gjør ikke den store forskjellen hvis ikke medarbeiderne bruker produktene riktig. Derfor sikrer Deb Group grundig opplæring av alle ansatte med sine hussikkerhetsprogrammer. Som en forlengelse av programmene har de nye Global Range dispenserne både fargekoder og informative ikoner, som illustrerer riktig bruk. Det skal bidra til at alle – også de uten norsk som morsmål – skal forstå hvordan produktene brukes, ifølge produsenten.

For mer informasjon, gå inn på nettstedet www.debgroup.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS