Aktiv-med-jobben
Aktiv-med-jobben

Aktiv med jobben året rundt

Aktiv med Jobben-deltakerne har gått jorda rundt 20 ganger. Deltakerne går mot mål med et snitt på 9612 skritt om dagen. Nå venter vintersesongen.

Publisert

(Illustrasjon:Aktiv med jobben)

Aktiv med Jobben er en aktivitetskonkurranse i regi av Bedriftsidretten, og arrangeres 1.- 31. oktober. Alle premier trekkes blant alle lag med et snitt på minst 7000 skritt pr. dag pr. deltaker.

– Trening sammen med kollegene, enten før eller etter jobb, gjør at aktiviteten lettere blir en naturlig del av hverdagen. Ved å ta trappa, hoppe av bussen litt før eller parkere et stykke unna, er det også utrolig hvor mye aktivitet du kan skvise inn i løpet av en dag, selv om du egentlig ikke har tid, sier Svenn Erik Bolle, generalsekretær i Bedriftsidretten.

Undersøkelser blant fysisk inaktive (TNS Gallup 2009), viser at mange ønsker å være aktive rett før eller etter arbeidstid. Aktivitet med kollegene gjør det enda enklere å holde på de aktive vanene.

Mange aktiviteter

Nå er det om å gjøre å få beina til å fortsette å gå, selv om konkurransen er over.

– Bedriftsidretten yrer av liv gjennom hele året. Arbeidsplassen er vår arena, og hver årstid har sine fordeler. Vi er i gang med innendørs serier i blant annet fotball, håndball og innebandy, og styrketreninger i Bli sterkere. Snart kommer snøen, og da kjører vi i gang skikaruseller mange steder i landet. Med bedriftsidrettslag på jobben er det alltid noe nytt i vente, og mange muligheter til å bygge både muskler og vennskap, sier Bolle.

Bedriftsidretten har et stort spenn av aktiviteter fra nord til sør, og plass til mange flere på laget. For mer informasjon, se www.bedriftsidretten.no.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS