Norgessjef Amund Tangen, AJ Produkter. (Foto: Jan Tveita)
Ingvild Andresen og Thomas Lauvsnes fra Nemus bidro med gode ergonomiske råd og vink på samlingen. (Foto: Jan Tveita)
Linn Lien fra Blostrupmoen informerte om førstehjelp og bruk av hjertestarter. (Foto: Christine
Johan Kaggestad snakket om betydningen av trening og fysisk aktivitet på arbeidsplassen. (Foto: Jan Tveita)

Vil bidra til godt arbeidsliv og god helse på Romerike

Gjennom foredrag, førstehjelpskurs og kurs i bruk av hjertestarter og ergonomiske øvelser både for kontor og industri, ønsker kontorutstyrsleverandøren å løfte fram hvor viktig det er å ivareta helsen på arbeidsplassen.

Publisert

Derfor inviterte kontorutstyrsleverandøren AJ Produkter på Kløfta nylig bedrifter på Romerike med på en frisk start på det nye året. 70 personer fra mange av de lokale bedriftene på Romerike deltok på arrangementet, der tidligere landslagstrener i friidrett Johan Kaggestad innledet med et foredrag om hvor viktig det er med trening og fysisk aktivitet – også i arbeidslivet.

Utstyrsleverandør

– Brobærerne blant produktene våre er innredning og utstyr for kontor, lager, skoler og bedrifter, opplyser norgessjef Amund Tangen i AJ Produkter til HMS-magasinet.

– Vi legger stor vekt på ergonomi og for øvrig alt som har med helse og trivsel på arbeidsplassen å gjøre, understreker han. Eksempler er hev/senk-bord for kontoret og ulike stoler for ergonomisk riktige sittestillinger.

Ikke bare «katalogfirma»

I tillegg til å være utstyrsleverandør ønsker AJ Produkter å bidra med mer, derfor har den satt i gang en rekke «events» for næringslivet der lokale næringsdrivende og bedrifter kan hente inspirasjon og knytte nye kontakter..

– Med disse samlingene ønsker vi å skape en arena for nettverksbygging og næringsutvikling på Romerike, opplyser Tangen.

– Vi hadde også en samling i fjor, og «Frisk start på 2017» nå i januar var vår første inspirasjonsdag i 2017, forteller han. Vi allierte oss med klinikk-kjeden Nemus som hadde stand om ergonomiske øvelser i arbeidslivet, og Blostrupmoen, som informerte om førstehjelpskurs og bruk av hjertestarter.

AJ Produkter, som ble kåret til Gasellebedrift i 2016, vil invitere til nye samlinger i løpet av året.

Powered by Labrador CMS