OxySan luftrenser.
OxySan luftrenser.

Ozonfri luftrenser

En ny og ozonfri ioniseringsmaskin renser luften for helseskadelige partikler og luftbårne virus.

Publisert

Ifølge importøren renser maskinen luften for alle helseskadelige partikler og virus, også covid-19, byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt og røykskader. Maskinene bruker ionisering, men helt uten bruk av ozon. Ozon er skadelig for mennesker over tid, men med dette systemet, som ifølge leverandøren Dia Proff Norge AS er det eneste i sitt slag, vil partikkelinnholdet reduseres med opptil 95 prosent, og med det være gunstig for alle som oppholder seg innendørs.

Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen og deretter faller ned på bakken og blir der. Denne prosessen holder luften ren og er helt uten restprodukter, luktfri og ufarlig.

Fire størrelser

Produktet kalt OxySan kommer i fire ulike størrelser til ulike arealer. Systemet er mobilt, driftssikkert og enkelt i bruk, opplyser importøren Dia Proff Norge AS.

Ettersom vi har en pågående pandemi som berører de fleste virksomheter i Norge, vil disse produktene være til stor glede for alle, da de eliminerer potensiell trussel som covid-19 -luftbårne partikler.

Bruksområder

Klasserom, skoler, kontor, møterom, kirker, kjøpesenter, sykehus, eldrehjem, hotell, restauranter, verksteder, anleggslokaler, brakkeanlegg, kjølerom, matbutikker, produksjonsindustri, renoveringsarbeid, treningsrom og private hjem.

Produktet er utviklet av svenske Renluftsteknik. Dia Proff Norge AS er importør av alle OxySan-maskiner i Norge. Du finner mer informasjon om produktet på importørens nettside.

Powered by Labrador CMS