Adm. direktør Thorfinn Hansen i Simployer.

Adm. direktør Thorfinn Hansen i Simployer.

Simployer kjøper svenske &frankly

Simployer Group AS kjøper det svenske selskapet &Frankly og utvider sitt tjenestetilbud innenfor HR-software og kunnskapstjenester i Norden.

Publisert

&frankly er en skybasert tjeneste som måler engasjement og kan komplementere de mer tradisjonelle og omfattende årlige medarbeidertilfredshetsundersøkelser. Løsningen gjør det mulig å ta pulsen på ansatte i virksomheten kontinuerlig og lede organisasjonen i riktig retning, heter det i en pressemelding fra Simployer.

Måler engasjement på arbeidsplassen

Med Covid-19 har vi for alvor sett hvor viktig det er å være tett på de ansatte og følge opp medarbeidere i en krevende tid med avstandsledelse og nesten utelukkende digital samhandling. Simployers visjon er å gjøre det enklere å være en god arbeidsgiver, og det å vite hvordan de ansatte har det på jobb, er en viktig del av dette.

– Vi hjelper bedrifter med å gjøre ansattreisen til en suksess ved å administrere, utvikle og inspirere medarbeidere. Her kommer &frankly inn som en betydelig lagspiller og gir våre kunder en bredere portefølje å støtte seg på, sier adm. direktør Thorfinn Hansen i Simployer. Også &frankly ser fram til å bli del av Simployer-familien for å kunne gi sine kunder en helhetlig HR-pakke bestående av software, kunnskapstjenester og engasjement.

– Det føles bra å koble oss sammen med Simployer, som deler vår lidenskap for veldrevne arbeidsplasser og engasjerende ansatte. Sammen kan vi skape et enda sterkere kundetilbud og ta neste steg i vår vekstreise, sier Caroline Fjellner, adm. direktør i &frankly.

Del av en vekststrategi

For et år siden gikk investeringsselskapet Ferd inn som majoritetseier i Simployer. Simployers grunner for å søke partnere på eiersiden var nettopp for å kunne vokse med den farten som selskapet ønsker med tanke på ekspansjon av selskapets tjenester til et større europeisk marked.

– Simployer har en tydelig strategi om å bli ledende i Nord-Europa i HR-teknologi og kompetanse, og oppkjøpet av &frankly er nok et steg i denne strategien, sier Investment Professional i Ferd, Danjal Haaland Danjalsson.

&frankly holder til i Stockholm hvor også Simployer er lokalisert. Virksomhetene vil på sikt samlokaliseres, men &frankly vil fortsette under eget brand.

(Pressemelding fra Simployer)

Powered by Labrador CMS