Nina Melsom, direktør for Arbeidsliv i NHO, overrekker Akan-prisen 2020 til konserndirektør for HR og HMS i Hydro, Hilde Vestheim Nordh.
Nina Melsom, direktør for Arbeidsliv i NHO, overrekker Akan-prisen 2020 til konserndirektør for HR og HMS i Hydro, Hilde Vestheim Nordh.

Hydro får Akan-prisen 2020

Akan-prisen går til virksomheter som forebygger og håndterer rus- og avhengighetsproblematikk på en god og systematisk måte. I år går prisen til Hydro.

Publisert

Sør-Norge Aluminium AS (nå Hydro Husnes) vant Akan-prisen i 2006, og Hydro Årdal vant den i 2008. Nå mener prisutdeler Akan kompetansesenter at konsernet Hydro er en verdig og riktig vinner. De har arbeidet systematisk og grundig for å etablere ett felles rammeverk og enhetlige arbeidsmetoder for alle sine elleve selskaper i Norge.

Verdig vinner

– Hydro er en svært verdig vinner av Akan-prisen 2020 sier Elisabeth Ege, direktør i Akan kompetansesenter. Arbeidet er forankret hos ledelsen og ansatte. Deres felles rammeverk er basert på kunnskap og deres egne erfaringer. De vektlegger både forebygging og oppfølging av enkeltpersoner og har etablert et godt system for opplæring av ledere og ansatte. I tillegg deler de velvillig sine erfaringer og informasjon om sitt Akan-arbeid med andre virksomheter. Vi opplever at de er stolte av arbeidet de gjør på dette feltet, sier hun.

(Pressemelding fra Akan kompetansesenter)

Powered by Labrador CMS