Rino-Didriksen-Årets-verneo

Årets verneombud kommer fra Halden

Rino Didriksen er kåret til Årets verneombud. Didriksen er vara for hovedverneombudet ved Norske Skogs Saugbruks i Halden, og får prisen for sin innsats og sitt engasjement for å bedre arbeidsmiljøet og ledernes holdning til HMS ved bedriften.

Publisert

Årets verneombud Rino Didriksen (t.v.) sammen med hovedverneombud og forslagsstiller Magnar Pettersen ved Norske Skog Saugbruks i Halden. (Foto: Morten Fuglevand))

Rino Didriksen er vaskekte Halden-gutt, 50 år gammel, og har allerede rukket å bli bestefar til to.

Prisen som "Årets verneombud" får han for å ha gjort en solid innsats for å bedre arbeidsmiljøet og for å bedre lederes holdning til HMS ved Norske Skog Saugbruks. Han er en inspirator og et medmenneske for sine kolleger, og han blir også lyttet til av ledelsen i gjennomføringen av store prosjekter.

Har hevet terskelen for å utebli fra jobb

– Gjennom sitt arbeid har han bidratt til at terskelen for å utebli fra jobben er hevet, sier hovedverneombud og forslagsstiller Magnar Pettersen ved Norske Skog Saugbruks.

Prisen, som er et samarbeid mellom HMS Norge og HMS-magasinet, ble delt ut på Verneombudets dag under HMS-tinget på Quality Hotel Expo Fornebu på onsdag denne uka.

Juryen har bestått av Jarle Hellum, HMS Norge, Chris Ottesen og Christian Rafn, Sunne Organisasjoner og Jan Tveita, HMS-magasinet.

Vi gratulerer Rino Didriksen med prisen som Årets verneombud!

Du kan lese mer om Årets verneombud i det kommende nummeret av HMS-magasinet.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS