(Foto: Relekta)
(Foto: Relekta)

Vant prisen som årets beste arbeidsplass

I kategorien 50 til 199 medarbeidere fikk Relekta førstprisen i kåringen av landets beste arbeidsplasser.

Publisert

– Dette er et utrolig bra resultat, sier gründer Rune Arnhoff. Utmerkelsen eies av alle medarbeiderne som gjennom fem år med Great Place to Work-undersøkelsene har gitt tilbakemeldinger til bedriftens forbedringsarbeid. Medarbeiderne inkluderes i utvikling og forankring av Relektas kultur, verdigrunnlag og felles mål, noe som er spesielt viktig da våre medarbeidere er spredt over hele Norge. Dette har vært med å løfte Relekta opp til årets fantastiske førsteplass.

Eierskifte

– Når man i tillegg har vært gjennom et eierskifte det siste året, så vitner dette resultatet om at medarbeiderne føler en trygghet og en tilhørighet til bedriften som vi må ta godt vare på, sier daglig leder Olle Petter Andersen. Dette blir enda viktigere nå som vi har en førsteplass hos Great Place to Work som skal forsvares fremover.

Involverer hele familien

Jannik Krohn Falck, Partner i Great Place To Work, er tydelig på hvorfor nettopp Relekta klatrer til topps;

– Relekta har jobbet meget systematisk med Great Place to Work Institute (GPWI) over mange år. De er som organisasjon nysgjerringe og ser til inspirasjon og læring fra andre bransjer og gjerne også utenfor Norge. Dette gjør at de ligger i forkant. En unik kultur binder dem sammen og sikrer at de jobber tydelig mot felles mål, på tross av stor geografisk spredning. I Relekta involverer de, og klarer å engasjere, mer enn bare de ansatte. Vi ser eksempler på at familien til Relektas ansatte står på og aktivt heier frem sine og hele virksomheten mot målene.

Bedriften leverer reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til det norske markedet.

(Pressemelding)

Great Place to Work

Kåringen av Norges beste arbeidsplasser baserer seg på èn kulturanalyse og èn anonym standardisert medarbeiderundersøkelse med 58 spørsmål. GPWI rangerer de beste virksomhetene i fire kategorier; 500+ medarbeidere, 200-499 medarbeidere, 50-199 medarbeidere og 20-49 medarbeidere. Det er kun de ti beste virksomhetene innen hver kategori som kan kalle seg en Great Place to Work-bedrift.