Nye elastiske arbeidsbukser. (Foto: Mascot)
Nye elastiske arbeidsbukser. (Foto: Mascot)

Lette arbeidsbukser med stretch

Nye arbeidsbukser er laget i 100 prosent stretch med tanke på slitestyrke og vekt.

Publisert

Tre par nye arbeidsbukser og et par knebukser er produsert i 100 prosent fireveis-stretch. Buksene er laget i et elastisk materiale som skal gi god slitestyrke og lav vekt, ifølge den danske leverandøren Mascot. I tillegg skal stoffet være vannavvisende.

De nye buksene har en knelomme som også er laget i stretch-materialer. I tillegg kan kneputene fjernes ved hjelp av en glidelås, også i løpet av arbeidsdagen mens du har buksene på. Glidelåsen på innsiden av kneet har også en annen funksjon: Den kan åpnes for å slippe inn luft til kneområdet, der det ofte blir svært varmt i løpet av arbeidsdagen. I tillegg kan de ergonomisk formede buksebena justeres ved hjelp av en trykknapp ved foten.

Buksene har videre tommestokklomme, integrert og avtakbar ID-kortholder, verktøystropp og lårlomme med telefonlomme og magnetlukking.

Sju farger

Du kan velge blant sju farger, og de tre buksene leveres i tre forskjellige benlengder og et stort antall størrelser. Både buksene og knebuksene har en passform som skal sitte på både menn og kvinner.

Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon om arbeidsbuksene.