HMS-tinget-2013
HMS-tinget-2013

HMS-tinget 2014

Tirsdag 3. og onsdag 4. juni arrangeres HMS-tinget på Quality Hotel Expo på Fornebu. Fremdeles er det mulig for etternølere å melde seg på.

Publisert

Staben bak HMS-tinget er klar til ny dyst: Fra venstre Christian H. Rafn, Sunne Organisasjoner, Jarle Hellum, HMS Norge, fjorårets konferanseleder Maiken McCormick og Chris Ottesen, Sunne Organisasjoner. (Foto: Jan Tveita)

HMS-tinget er en årlig samling for verneombud, HVO, HMS-ansvarlige, ledere og andre som er involvert og engasjert i HMS-arbeid.

Workshop og Verneombudets dag

HMS-tinget starter på tirsdag med workshop for AMU-medlemmer. Her vil hovedtemaet være HMS-økonomi. Onsdag går Verneombudets dag av stabelen, der det både blir plenumssamlinger og parallellsesjoner om flere interessante tema. 185 deltakere er allerede påmeldt til Verneombudets dag, men det er fremdeles noen plasser igjen, ifølge Jarle Hellum i HMS Norge.

Årets verneombud

Etter parallellsesjonene onsdag samles alle konferansedeltakerne for å bivåne utdelingen av prisen til Årets verneombud.

Du kan velge om du vil delta en eller begge dager. Hele programmet kan du laste ned her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"