HMS-fagskole-første-kull
HMS-fagskole-første-kull

Lær HMS på fagskole

Nå kan du ta fagskoleutdanning i HMS fire steder i landet.

Publisert

En ivrig stab i AOF Oslo og Akershus gleder seg til å sette i gang fagskoletilbud i HMS i Oslo. (Foto: AOF Norge)

Helse-, miljø og sikkerhet (HMS) på arbeidsplassen dreier seg ikke lenger bare om skader og sikkerhetstiltak. Viktige områder som konflikthåndtering, endringsprosesser, medvirkning, omorganisering, ledelse, stress, utbrenthet, og mestring er sentrale arbeidsmiljøfaktorer. Stadig flere virksomheter ser dessuten nødvendigheten av at arbeidsmiljø, lønnsomhet og organisasjonsutvikling knyttes sammen som en naturlig helhet i virksomheten. Til sammen medfører dette en utvikling som gjør at behovet for en yrkesrettet fagkompetanse innenfor HMS-området øker, og AOF er derfor svært glad for å kunne tilby et godt faglig utdanningsløp for fremtidige HMS-rådgivere.

Skien først ute

AOF tilbyr nå, som eneste offentlig godkjente aktør, fagskoleutdanning i HMS i Trondheim, Haugesund, Skien og Oslo. Fagskolen HMS i Skien hadde sin oppstart i september 2013 og nå følger Trondheim, Haugesund og Oslo etter. En fagskoleutdanning i HMS er en unik mulighet for å ta en offentlig godkjent fagutdanning, ideelt for en jobb som HMS-rådgiver. Utdanningen tas på deltid over to år og lar seg godt kombinere med jobb.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"