Thon Hotel Triaden

Første Thon Hotel i Oslo-regionen med Grønne konferanser

Thon Hotel Triaden er første Thon-hotell i Oslo-regionen som kan tilby Grønne Konferanser.

Publisert

(Foto: Thon Hotels)

Grønne Konferanser er en sertifisering fra Stiftelsen Miljøfyrtårn som setter klare miljøkrav til konferansehotellet og bedriften som skal avholde konferansen. Sertifikatet ble overrakt hotelldirektør Trude Jacobsen av ordføreren i Lørenskog, Åge Tovan. Overrekkelsen skjedde under den lokale rødgrønne Klima- og samferdselskonferansen på Thon Hotel Triaden den 11. oktober, der også miljøvernminister Bård Vegard Solhjell deltok.

Har tro på Grønne Konferanser

Hotelldirektør Trude V. Jacobsen har tro på konseptet: - Vi er stolte av å være det første hotellet i Lørenskog og Akershus som har et slikt tilbud. Våre gjester har økt fokus på miljøvennlige reiser og det føles naturlig og også kunne tilby et miljøvennlig konferanseprodukt. Vår beliggenhet er gunstig med tanke på reiseavstander fra sentrum og Gardermoen-området. Ved å velge konferanser hos oss kan gjestene få kort reisetid og mer ut av møtene. I tillegg har vi flotte turområder like ved hotellet, og man har også muligheter for sportslige aktiviteter innendørs. avslutter Jacobsen.

Strenge krav

Det stilles strenge krav for å kunne tilby Grønne Konferanser. Blant annet må hotellet være Miljøfyrtårnsertifisert, eller dokumentere at man er i gang med en slik sertifisering. Konferansehotellet skal prioritere lokal mat og gjerne økologiske varer. Når det gjelder transport, så forplikter hotellet seg til å samarbeide med lokale kollektivselskaper slik at det legges til rette for at deltakerne har muligheten til å velge den mest miljøvennlige transportformen. Det stilles strenge miljøkrav til alle hovedsamarbeidspartnere og - leverandører til en Grønne Konferanse.

Fra venstre direktør Trude V. Jacobsen, Thon Hotel Triaden, miljøvernminister Bård Vegard Solhjell og ordfører Åge Tovan i Lørenskog. (Foto: Thon Hotels)

Flere kommer

Thon Hotel Triaden er det andre hotellet i Thon Hotels som får denne sertifiseringen. Fra før er Thon Hotel Arendal sertifisert. Flere hoteller er i gang, og Thon Hotels forventer at seks av sine hoteller blir sertifisert for Grønne Konferanser i løpet av 2012.(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS