HMS-Tinget-2011-Einar-Geliu

Bli med på HMS-Tinget 2012

10. mai går HMS-Tinget av stabelen igjen, denne gang på det nyåpnede konferansehotellet Quality Hotel Expo på Fornebu. Arrangør er HMS Norge i samarbeid med Sunne Organisasjoner.

Publisert

– HMS-Tinget har vært arrangert i en årrekke. Onsdag 9. mai arrangerer vi en workshop for arbeidsmiljøutvalg (AMU) – medlemmer. Den tradisjonsrike konferansen Verneombudets dag går av stabelen torsdag 10. mai, opplyser Jarle Hellum i HMS Norge.

Vi burde ha sett det

– Årets røde tråd er den enkeltes bidrag for et godt og sikkert arbeidsmiljø, og konferansen har derfor som undertittel “Vi burde ha sett det - Den menneskelige faktor”, sier Hellum.

Blant de tema som presenteres er blant annet:

●Effektivt og strategisk arbeid i AMU.

● Dagens risikosituasjon i norsk arbeidsliv.

● Mobbing som risikofaktor.

● Sikkerhet - samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon.

Årets konferanse ledes av Rolf Utgård, tidligere klubbformann i Aker/Kværner.

Minimesse

– Det vil også bli arrangert en miniutstilling der ulike private og offentlige aktører innenfor HMS vil være representert. Dette vil bidra til å gjøre årets konferanse enda mer matnyttig for den enkelte, mener Jarle Hellum, som ønsker velkommen til et spennende program.

Program og påmelding

For å se programmet kan du klikke på denne linken. Her kan du også melde deg på konferansen. Du vil umiddelbart få en bekreftelse på din deltakelse. Påmeldingsfrist er 25. april 2012.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS