Byggarbeidsplass-illustrasj

HMS-konferansen for bygg- og anlegg

Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg (EBA), Arbeidstilsynet, Fellesforbundet, Arbeidsmandsforbundet, Jernbaneverket og Statens Vegvesen inviterer til HMS-konferanse på Thon Hotell Arena i Lillestrøm 31. oktober – 1. november.

Publisert

(Foto: Jan Tveita)

Myndigheter, byggherrer, prosjekterende, entreprenører og verneombud har felles interesse og utfordring i å sikre arbeidsmiljøet på bygg- og anleggsplasser, skriver Byggenæringens landsforening (BNL) på sine nettsider. Formålet med HMS-konferansen er derfor å skape en møteplass der deltakerne både kan øke sin kompetanse, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Tema på konferansen

Risikovurdering og flerkulturelle bygge- og anleggsplasser preger agendaen på todagers-konferansen, ifølge arrangørene. På dagsordenen står blant annet:

● Risikovurdering og håndtering fra plan til utførelse

● Samhandling og kompetanse

● Språk og kultur - hva betyr det for helse, sikkerhet og miljø?

Arrangørene lover mange gode innlegg med synspunkter sett både fra myndighetene, byggherrer og de utførende. Og ikke minst fra vernetjenesten.

Du kan laste ned hele programmet her: ProgramHMS konferansen 2012

Har du spørsmål til konferansen, eller ønsker du å melde deg på, kontakt Lene Jønsson, tlf 23 08 75 34/ lj@eba.no eller meld deg på HER.

(bnl.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS