Pearl-of-Scandinavia-DFDS

Sikkerhetskonferansen 2011

Sikkerhetskonferansen 2011 blir avholdt 5. – 7. april 2011 om bord på DFDS Pearl of Scandinavia. Årets program avspeiler en større bredde og dristighet fra Norsk Sikkerhetforenings (Nosif) side, melder arrangørene.

Publisert

Sikkerhetskonferansen 2011 finner sted om bord på Pearl of Scandinavia. (Foto: DFDS Seaways)

– Konferansen har et kontroversielt, men viktig innslag. Sven-Eirik Utsi står på programmet. Det har vi fått noen reaksjoner på, opplyser president Randmod Omarhaug i Nosif, som understreker at Utsi ikke er med som foredragsholder og deltaker. Dette er det viktig å oppklare. Sven-Eirik Utsi skal ikke holde foredrag, han skal gjennom et dybdeintervju med Frode Stang. Formålet med intervjuet er å få kunnskap om hvordan vi kan bli bedre til å forstå hva som er god forebygging ved å kjenne til hvordan ”fienden” tenker.

Randmod Omrhaug.

– Nosif kjører en stram regi på hvordan dette gjennomføres, og Utsi deltar ikke på konferansen etter intervjuet. Det er nødvendig å skape trygghet for at Sikkerhetskonferansen og sikkerhetsmessen har sikkerhetsbransjen som deltakere.

Om moral og sikkerhet

- Henrik Syse skal foredra om mennesker og enkeltvirksomheter, med moral og sikkerhet som tema. Syse er en fantastisk foredragsholder med mye kunnskap og stort engasjement i hvordan vårt samfunn fungerer. Vår bransje har godt av å tenke litt utradisjonelt og få belyst andre sider enn det vi vanligvis gjør, ifølge Nosif-presidenten.

Blåøyd næringsliv?

Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) ved adm. direktør Tore Orderløkken vil gi oss et bilde på hvor blåøyd vårt næringsliv er. Holdes innsideinformasjon på innsiden eller lekker den ut? Er vi bevisste nok på problemstillingen?

Sikkerhet og sårbarhet

De andre foredragholderne er nøye utvalgt for å gi oss et bredt og faglig godt bilde. Vi beveger oss fra samfunnsperspektivet og inn i interessante virksomheter med stor sårbarhet og med fokus på sikkerhet og menneskene som arbeider der. Her vil det komme matnyttige tanker, ideer og løsninger som kanskje er noe for nettopp deg og din virksomhet.

Vi arbeider med å få på plass et spennende foredrag fra Kripos, sier Omarhaug, som legger til at Sikkerhetskonferansen for øvrig byr på bybesøk en tidlig vårdag i København.

Mange påmeldte

– Det strømmer på med påmeldinger, forteller Omarhaug. Etter noen få dager har vi passert mer enn 30 påmeldte, og sikkerhetsbedrifter har allerede reservert ca. halvparten av alle standsplassene til messen. Dette er veldig positivt, og vi er allerede på vei til å nå vår målsetning om å passere 100 deltakere. Vi har fortsatt lugarer igjen, men vær rask med påmelding og betaling hvis du vil være med, oppfordrer Omarhaug.

For program og påmelding, besøk Nosifs hjemmesider!

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS