Randmod Omarhaug.JPG

Rift om konferanseplassene

Ved utgangen av januar var allerede 70 plasser på Sikkerhetskonferansen 2011 bortbestilt. Dette er rekord for Norsk Sikkerhetsforening.

Publisert

Randmod Omarhaug, leder Norsk Sikkerhetsforening. (Foto: Even Rise)

Norsk Sikkerhetsforenings årlige konferanse arrangeres 5. til 7. april. I konferansesalen er det en begrensning på 200 plasser. Og med rekordmange påmeldte, to måneder før arrangementet finner sted, minner president Randmod Omarhaug om at det kan bli kamp om plassene.

– I fjor var det med 93 deltakere. Det ligger godt an til ny rekord i år, sier Omarhaug.

Det er ekstra medietrykk på årets sikkerhetskonferanse. Dette skyldes at tidligere raner og drapsmann Sven-Eirik Utsi er en av de eksterne som skal bidra på scenen. Gjennom et intervju skal Utsi dele tanker og erfaringer med sikkerhetsbransjen fra sitt mer enn 20 år lange kriminelle liv.

Utsi ble løslatt fra soning i desember 2009. Ifølge VG har han ikke vært siktet i straffesaker etter 2008. Nå hevder han å lagt sin kriminelle karriere bak seg.

Forlengelsen av seansen med Utsi blir en paneldebatt med justispolitikerne Per Sandberg (FrP) og Anders Werp (H). Fra Arbeiderpartiet stiller Oslos ordførerkandidat Rune Gerhardsen.

Konferansen fortsetter med ulike foredrag med anerkjente aktører.

I tillegg til at det som alltid er minisikkerhetsmesse, blir det i år tre leverandørforedrag.

Les mer om Sikkerhetskonferansen på Norsk Sikkerhetsforenings hjemmesider.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS