Sikkerhetsdagene-2011
Sikkerhetsdagene-2011

Sikkerhetsdagene 2011

10. – 11. oktober arrangeres Sikkerhetsdagene i Trondheim. Sikkerhetsdagene er en årlig konferanse for næringsliv og forvaltning.

Publisert

(Illustrasjon: Sikkerhetsdagene)

Sikkerhetsdagene samler 150-200 deltakere. De er for en stor del ledere fra næringsliv og forvaltning, samt forskere. Konferansen har vært avholdt siden 1985. Den er kjent som en viktig møteplass for sikkerhetsinteresserte, og dens overordnede målsetting er å bidra til å forebygge uønskede hendelser, tap og skader i vid forstand.

Fra og med i år arrangeres Sikkerhetsdagene i et samarbeid mellom ROSS gemini senter og Tryg. ROSS (Risiko og sikkerhetsstudier) gemini senter er et samarbeid mellom sju enheter ved NTNU og SINTEF som skal utvikle kunnskap, metoder og verktøy som kan bidra til å forhindre ulykker som fører til alvorlig skade på mennesker, ytre miljø eller materielle verdier og til å øke forsyningssikkerhet av kritisk infrastruktur.

Temaene på konferansen skulle være aktuelle og varierte nok, ifølge arrangørene. Både samfunnssikkerhet, pasientsikkerhet og vegtrafikksikkerhet står på programmet.

For ytterligere opplysninger og påmelding, gå inn på nettstedet www.sikkerhetsdagene.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS