Regjeringskvartalet breddeformat

Dagen vi aldri kan glemme

Datoen 22. juli 2011 vil for alltid stå risset inn i alle nordmenns bevissthet. Ett enkeltmenneskes ondskap er årsaken til dette. Terroristen Anders Behring Breivik har fjernet vår uskyld.

Publisert

(Foto: Jan Tveita)

Når ferietiden er over, vil vi vende tilbake til arbeidsplassen vår igjen. Men det er ikke alle som har en arbeidsplass å gå tilbake til lenger, ca. 1000 arbeidsplasser i og rundt regjeringskvartalet i Oslo sentrum er utradert av den kraftige bomben terroristen Anders Behring Breivik plantet og utløste der. Flere har mistet gode arbeidskolleger, de fleste vil kjenne noen som er borte, eller ha bekjente som har mistet noen. Mange var også kolleger av de unge som mistet livet på AUF-leiren på Utøya.

En forandret arbeidsplass

For alle oss andre vil heller ikke arbeidsplassen være den samme som før etter de brutale terrorhandlingene Anders Behring Breivik utførte i Oslo sentrum og på Utøya i Tyrifjorden i Buskerud, og som i skrivende stund krevde til sammen ufattelige 76 menneskeliv. Tallen kan fortsatt øke. Fremdeles ligger mange hardt og alvorlig skadet på sykehus.

Ta vare på hverandre

Det viktigste vi kan gjøre for kolleger, venner og familiemedlemmer når vi er tilbake i vante omgivelser igjen, er å ta vare på hverandre. Ta vare på dem som har mistet sine kjære, kolleger og kjente. Ta varmt imot dem som må møte et annet sted for å gjøre sin jobb i nye og uvante omgivelser. Gi dem din varme og støtte!

(Ill. foto: Colourbox.com)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS