Nødlys-Rebato

Godt lys ved spenningsbortfall

Ved noen virksomheter er det svært viktig at det finnes godt nødlys. Til tross for at det er installert stasjonære nødlysanlegg, har vi dessverre sett eksempler på at det stasjonære nødlysanlegget ikke har koplet inn.

Publisert

Nødlys er god backup dersom spenningen i strømnettet svikter.

Nødlysanlegget SL 2000 er et backup-system som gir optimal sikkerhet, og ikke minst skikkelig lys. Nødlysanlegget kan være tilsluttet inntil ti lyspunkter. Hvert av lyspunktene gir lysstrøm på 1500 Lumen, eller uttrykt på en annen måte: like mye lys som en 250W halogensol. Brenntiden er da tre timer. Færre lyspunkter gir lengre brenntid.

Hvert av lyspunktene har påmontert kontakt, og disse plugges sammen. Ledningslengde mellom lyspunktene er normalt ti meter. Dette gjør det mulig at det oppnås godt nødlys, eksempelvis i flere etasjer.

SL 2000 plugges enkelt til stikkontakt. Det er således ingen installasjonskostnader. Strømforsyningsenheten har indikator som til enhver tid viser det oppladbare batteriets kapasitetsnivå.

Nødlyssystemet kan tilpasses den enkelte brukers behov ved at utstyret kan forsynes med færre eller flere lyspunkter. For eksempel kan ett lyspunkt gi lysstrøm på 3000 Lumen (som 500W halogensol), og dette kan ha brenntid på 15 timer.

Når spenningen kommer tilbake, vil SL 2000 kople ut og fortsette ladeprosessen, slik at nødlysutstyret er klart for neste eventuelle spenningsbortfall på lysnettet.

For mer informasjon, kontakt leverandøren Rebato i Bergen på tlf.: 55 95 17 14.

Powered by Labrador CMS