Arbeidsklær-fra-Helly-Hansen

Slitesterke arbeidsklær

Kolleksjonen PowerWear er en serie håndverkerklær med blant annet topper, fiberpels, fleece og ytterjakker.

Publisert

Ny håndverkerserie fra Helly Hansen.

Håndverkerklærne skal være slitesterke, funksjonelle og praktiske arbeidsklær, ifølge produsenten Helly Hansen. Serien er produsert i bomullskanvas med forsterkningsstoff på viktige punkter som skuldre, knær og lommer samt nederst på buksebena. I tillegg gjør kilen i grensømmen buksene slitesterke, og gir komfortable arbeidsstillinger.

Oransje inn igjen

Den oransje fargen er tatt inn som farge på lommene og beltegangene. Sømmen som indikerer at det er mulig å gjøre buksebena lengre, er også oransje. Ved å kunne legge ned buksene noen få centimeter, kan du beholde den originale størrelsen, og likevel få en skreddersydd beinlengde.

Bred beltegang

Beltegangene har stor vidde, og de er mange, slik at ryggen får god stabilitet når verktøy er festet til plagget. Lommene er belgformede og bygger utover og vekk fra kroppen for å øke funksjonalitet og komfort. Knappen på tommestokklommen er avtakbar og kan derfor fjernes fullstendig i visse situasjoner for å unngå for eksempel oppskraping. Det passive sikkerhetselementet, refleksstripene, er på plass på ytterplaggene.

For ytterligere opplysninger, besøk nettstedet www.hhworkwear.com.

"
Powered by Labrador CMS