Flerkulturell cb548637

Ledelse av flerkulturelle arbeidsplasser

Fler­kul­tu­rel­le ar­beids­plas­ser i helse­sektoren står i sen­trum for fag­se­mi­na­ret First Nordic Leadership Forum, som ar­ran­ge­res i Hel­sin­ki, Fin­land 6. ok­to­ber.

Publisert

Fler­kul­tu­rel­le ar­beids­plas­ser gir både ut­ford­rin­ger og mu­lig­he­ter for le­del­sen. Et godt eks­em­pel er hel­se­sek­to­ren i alle de nor­dis­ke lan­de­ne. Her er det spe­si­elt i de se­ne­re år an­satt sta­dig fle­re med­ar­bei­de­re med an­nen kul­tu­rell bak­grunn enn nor­disk.

Målet med First Nor­dic Leader­ship Fo­rum er å gi le­de­re et inn­blikk i å lede en fler­kul­tu­rell ar­beids­plass. Se­mi­na­ret vil blant an­net pre­sen­te­re kon­kre­te stra­te­gi­er fra fle­re ar­beids­plas­ser. Del­ta­ker­ne skal dis­ku­te­re både ut­ford­rin­ge­ne ved å lede en fler­kul­tu­rell ar­beids­plass og de mu­lig­he­ter sli­ke ar­beids­plas­ser til­byr.

Se­mi­na­ret hol­des i Hel­sin­ki i Fin­land 6. ok­to­ber 2008. Det er Nor­disk in­sti­tutt for vi­de­re­ut­dan­nel­se i ar­beids­miljø, NIVA, som ar­ran­ge­rer møtet. På­mel­ding se­nest 15. sep­tem­ber.

Les mer hos: www.niva.org

"
Powered by Labrador CMS