Elmia Arbetsmiljö 2008
Elmia Arbetsmiljö 2008

Elmia Arbetsmiljö er over

Elmia Arbetsmiljø i Jönköping i Sverige ble arrangert 20. - 22. mai. Messen er en fagmesse for arbeidsmiljø, helse og personlig verneutstyr.

Publisert

Messen bød på et jevnt dryss av nyheter for økt sikkerhet og bedre forhold på arbeidsplassen. De spesielle og stor nyhetene uteble, men svært mange utstillere la fram produkter der nye materialer og nytt design gir fordeler for brukerne.

Møtested for verneombud og innkjøpere

Messen fungerer godt som møtested for verneombud og innkjøpere i mange bedrifter. Tilbudet på foredragssiden var i stor grad lagt opp for denne målgruppen.

Norske utstillere fornøyd

Utstillerne som HMS-magasinet snakket med, var delt i sitt syn på messen. Mens noen utstillere, deriblant norske Snøgg og Helly Hansen, var godt fornøyd med interessen på sine stands, var flere bare passe fornøyd eller rett og slett skuffet. Deres inntrykk ble bekreftet da arrangøren offentliggjorde besøkstallet siste dag, 7000 besøkende er en markert svikt i forhold til de ca 10 000 som besøkte Elmia Arbetsmiljö i 2004 og 2006. Antall utstillere ved årets messe var 269.Mer om messa er finne på http://www1.elmia.se/arbetsmiljo.

"
Powered by Labrador CMS