Sykle til jobben Colourbox
Sykle til jobben Colourbox

Sykle til jobben starter 3.mai

Sykle-til-Jobben-kampanjen i regi av Norges mosjons- og bedriftsidrettsforbund starter 3.mai.

Publisert

Sykle til jobben er en aktivitetskampanje der ulike bedrifter fra hele landet konkurrerer mot hverandre, både som lag og individuelt.

Det handler om å sykle

Det handler om å sykle, eller på annen måte bevege seg for egen maskin, til og fra jobben så langt og så ofte som mulig. Antall aktive minutter per dag registrerer du på kampanjens nettsider http://www.sykletiljobben.no/.

Det mest aktive laget vinner

Vinnerne av konkurransen er det laget som er mest aktivt i gjennomsnitt, og oppnår det høyeste antallet aktive minutter fordelt på lagets medlemmer. Individuell seier oppnår den personen som i løpet av aksjonsperioden klarer å være aktiv i flest minutter til sammen.

Til Italia med Knut Knudsen

Alle bedriftene som kommer over 30 minutters aktivitet i gjennomsnitt blant sine deltakere, er dessuten med i trekningen om en Italia-tur for fem personer, med tidligere OL-mester i sykling, Knut Knudsen.

Minst 30 minutters aktivitet hver dag gir helsegevinst

" Kampanjen minner om at Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler minst 30 minutters moderat aktivitet hver dag for å oppnå helseeffekt.For mer informasjon om Sykle til jobben, gå inn på: www.sykletiljobben.no.

"