Du er her

Norconsult kjøper Akustikk-consult

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Akustikk-konsult AS, og styrker sin kompetanse i akustisk rådgivning. Akustikk-konsult har tidligere hatt kontor i Sandefjord, og blir nå en del av Tønsberg-kontoret til Norconsult.
Av Redaksjonen
Publisert 07.11.2017 16:13

Akustikk-konsult er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering i lydteknisk prosjektering og lydmålinger. Firmaet har lang erfaring i akustikkfaget, og har sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse, heter det i en pressemelding sendt ut i forbindelse med overtakelsen.

Ånund Skomedal er daglig leder i Akustikk-konsult. Han fortsetter i sin stilling når selskapet fra 1. november viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra Norconsults kontor i Tønsberg.

Styrker akustisk rådgivning

– Vi ser fram til å få Ånund Skomedal med på laget i Tønsberg, hvor vi har fire akustikere fra før. Han tilfører selskapet en kompetanse innen akustikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder. Samtidig ønsker vi å styrke oss innen fagene geoteknikk og plan, slik at vi står enda bedre rustet for å utføre de spennende oppdragene som kommer med kortreist kompetanse, sier Trygg Konradsen, kontorleder for Tønsberg-kontoret.

Gjennom de siste femten årene har Akustikk-konsult vært i vekst, og arbeidsmengden har økt hvert år.

– Jeg ser fram til å bli en del av et større rådgivningsfirma, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor akustisk rådgivning. Med felles forankring i Vestfold vil vi sammen med Norconsult øke kompetansenivået og kapasiteten vesentlig, sier Skomedal.

(Pressemelding)

Nøkkelord