Du er her

Kjøper verneutstyrsfirma i Rogaland

Ahlsell Norge kjøper selskapet Bygg & Industrisalg i Sandnes. Rogalandsbedriften har en årlig omsetning på om lag 40 MNOK.
Av Redaksjonen
Publisert 28.08.2018 10:45

For å styrke sin kompetanse og tilstedeværelse i Rogalandsregionen, har Ahlsell kjøpt 100 prosent av aksjene i Bygg & Industrisalg i Sandnes, en forhandler av verktøy, festemateriell, verneutstyr og arbeidstøy til proffmarkedet. Selskapet har 13 ansatte med butikk og lager i Sandnes, og vil fortsette driften under samme navn, som datterselskap av Ahlsell, heter det i en pressemelding.

- Å få med seg de ansatte i en så kompetent bedrift som Bygg & Industrisalg, er et stort løft i vår videre satsing i regionen, sier Rune Flengsrud, adm. direktør i Ahlsell Norge.

Tar virksomheten til neste nivå

– Ahlsell har den strukturen vi nå trenger for å ta virksomheten til neste nivå. Når vi nå blir en del av Ahlsell, gleder jeg meg til å fortsette arbeidet med å bli markedets beste på arbeidstøy, personlig verneutstyr og verktøyløsninger, sier daglig leder Jarle Solgård i Bygg & Industrisalg. Selve oppkjøpet forventes å skje i løpet av september.

(Pressemelding fra Ahlsell)