Du er her

Inngår avtale med Ahlsell

En nasjonal avtale er inngått mellom Trygg Kurs og Ahlsell Norge. Trygg Kurs blir nasjonal leverandør av FSE- og førstehjelpsopplæring til Ahlsell og bedriftens kunder.
Av Redaksjonen
Publisert 09.03.2018 09:44

For å håndtere den årlige FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) - og førstehjelpsopplæringen myndighetene krever av elektrikere og instruert personell, har Ahlsell inngått en nasjonal avtale med Trygg Kurs. På denne måten blir vedlikehold av kompetansen ivaretatt nasjonalt på alle Ahlsells lokasjoner, heter det i en pressemelding fra Trygg Kurs.

Også kursportal

Avtalen inkluderer også leveranse og drift av Ahlsell-Akademiets kursportal med tilhørende it-systemer for bestilling, logistikk, kompetansebevis, dokumentasjon og oppfølging av intervallkrav. På denne måten kan Ahlsell ivareta opplæring og kompetansekrav for sine kunder på en enda bedre måte i tiden fremover, heter det i meldingen.

– Trygg Kurs har de siste årene samarbeidet med Ahlsell om kurs og opplæring. Vi er stolte og ydmyke, og tar det som en stor tillitserklæring at Ahlsell nå velger oss som nasjonal leverandør, sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs AS.

(Pressemelding fra Trygg Kurs)

Nøkkelord